Om

Välkommen till FolkeRabe.se! Vi är en hemsida dedikerad till musik och allt som rör sig inom denna spännande värld. Här hittar du recensioner av nya album och låtar, tips på spännande artister och musikfestivaler, och artiklar om aktuella musikrelaterade ämnen.

Hemsidan har fått sitt namn efter den svenska tonsättaren Folke Rabe, som var en sann pionjär inom minimalistisk musik och experimentell elektronisk musik. Han vågade gå sina egna vägar och skapade verk som utmanade konventionerna inom musikvärlden. Hans inflytande sträcker sig långt bortom Sveriges gränser och han är fortfarande en betydande inspiration för många musiker och tonsättare.

Med Folke Rabe som inspiration strävar vi på FolkeRabe.se efter att sprida kunskap och inspirera andra musikentusiaster. Vi tror på att musik kan förena människor och öppna upp dörrar till nya upplevelser och kreativitet. Så oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren musiker, så hoppas vi att vår hemsida kan ge dig ny inspiration och kunskap om den underbara världen av musik.